ФОРМА ЗАПИСУ НА ПРИЙОМ

Обов'язково заповніть всі поля нижче:






 
 

ФОРМА ДЛЯ ЗАПИТАНЬ

Обов'язково заповніть всі поля нижче:





 
 
Прайс

Словаччина

Важливо знати: Словаччина - одна з небагатьох країн Європейського союзу, де реєстрація фірми дає можливість відразу ж отримати посвідку на проживання, оскільки Словаччини не пересичена іноземцями, шанси на отримання ВНЖ в цій країні істотно вище, ніж в інших країнах Європи.

Посвідка на тимчасове проживання шляхом реєстрації компанії.

Реєстрація ТОВ

(Spoločnosť s ručením obmedzeným) 

Вимоги:

  1. Мінімальний статутний капітал від EUR 5.000, причому мінімальна частка учасника товариства мусить бути не менш 750 євро.

  2. Директором словацької ТОВ по закону може стати громадянин країни-члена Європейського союзу або Організації Економічного співробітництва та розвитку. Громадяни третіх держав можуть стати генеральними директорами тільки з посвідкою на постійне проживання в будь-якій країні ЄС або посвідки тимчасового проживання саме в Словаччині. Обмежень у кількості директорів нема. 

Для реєстрації будь-якого виду компанії, необхідно визначитись з:

  1. Найменуванням;

  2. Зареєстрованим місцезнаходженням компанії (його необхідно надати до реєстрації чинного договору оренди з власником житлового приміщення)

  3. Органи компанії;

  4. Один або декілька директорів (повинні бути або громадянами ЄС чи ОЕСР або повинні мати бізнес дозвіл на тимчасове проживання до реєстрації ТОВ).

  5. Визначення сфери ведення бізнесу відповідно до Закону про ліцензування торгівлі;

  6. Статутний капітал (як описано вище) повинен бути сплачений на банківський рахунок компанії до її реєстрації.

  7. Будь-які спеціальні домовленості між акціонерами, якщо більше ніж один засновник і при необхідності;

  8. Плата судового збору за реєстрацію товариства з обмеженою відповідальністю 

Строк реєстрації компанії з директором з ЄС чи Організації Економічного співробітництва та розвитку становить 2 тижні, з часу коли всі передбачені для реєстрації компанії документи підписані і доставлені засновниками. 

Якщо є необхідність в отриманні бізнес дозволу на проживання, час може бути продовжений до двох і більше місяців в залежності від тогоколи дозвіл буде виданий відповідним органом поліції.

Акціонерне товариство

Додаткові вимоги:

  1. Мінімальний статутний капітал Акціонерного товариства від EUR 25.000;

  2. Установчий договір повинен бути оформлений у нотаріальній формі, який коштує близько € 200 (ця сума може бути вищою, якщо сума статутного капіталу вища);

  3. Початковий резервний фонд повинен бути сформований, не враховуючи сплати вищезгаданого статутного капіталу у розмірі 10% (мінімальний - € 2.500 ).

  4. Список акціонерів, повинен бути зареєстрований в Центральному депозитарії акцій Словацької Республіки (плата залежить від номінальної вартості випущених акцій в статутному капіталі).

  5. Три члена Наглядової ради/ Загальних зборів (відноситься тільки до акціонерних товариств) (посвідки на проживання не потрібно). 

Подача заяви про реєстрацію підприємства в Відомство з підприємницької діяльності Словацької Республіки. (надсилається поштою, попередньо запевнивши документи в словацькому консульстві)

Після отримання позитивної відповіді документи направляються в Торговий суд. Торговий суд буде змушений відмовити Вам у реєстрації на тій підставі, що власник підприємства не має громадянства жодної з країн членів Європейського Союзу, а також не має дозволу на проживання у Словаччині або у однійіз країн членів Європейського Союзу.

Таке рішення Торгового суду буде підставою початку процесу отримання тимчасового дозволу на проживання. Можна подавати заяву в консульство на отримання ВНЖ в Словаччині.

Для оформлення посвідки на тимчасове проживання в Словаччині, Вам знадобляться такі документи:

  1. Рішення Торгового суду;

  2. Документ, що підтверджує право власності або оренду нерухомості;

  3. Довідка про наявність необхідного фінансового забезпечення;

  4. Медична страховка, дійсна в Словаччині;

  5. Медична довідка про відсутність важких захворювань;

  6. Довідки про відсутність судимості в Україні і в Словацькій Республіці;

  7. Копія закордонного паспорта з терміном дії не менше 18 місяців,

  8. Заява

  9. 3 фотографії.

Після подачі документів, необхідної сплатити консульський збір. Всі документи повинні бути перекладені на словацьку мову, а термін їх дійсності не повинен перевищувати 30 діб.

Адреса: 01001, м. Київ, вул. Софіївська, буд. 17, оф. 1.

Тел. (044) 362-50-42 (41);

Факс: (044) 279-79-07;

Сайт: www.utsgroup.com.ua

Написати: yurtransservice@mail.ru

Дату та час зустрічі потрібно обговорювати заздалегідь. 

 
 
Менеджер онлайн
(Пн-Пт 9:00-18:00)
моб. 044-362-50-42
факс. 044-279-79-07
вул. Софiївська 17, оф. 1

Пн-Пт 9:00-18:00

Зустрічі з 18:00 - 20:00 та у суботу проводяться за попереднім записом