ФОРМА ЗАПИСУ НА ПРИЙОМ

Обов'язково заповніть всі поля нижче:






 
 

ФОРМА ДЛЯ ЗАПИТАНЬ

Обов'язково заповніть всі поля нижче:





 
 
Прайс

Дозвіл на перебування на території України (первинне/продовження)

Для початку отримання Дозволу необхідно надати такі документи та інформацію:

  • Заява про продовження строку перебування на території України;
  • документ, що підтверджує наявність обґрунтованих підстав для продовження строку перебування (за необхідності).

У разі, коли приймаючою стороною є юридична особа:

  • паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства (після пред’явлення повертається), копію його сторінок з особистими даними, візою (за наявності) і відміткою про реєстрацію та/або копію імміграційної картки (за наявності);
  • переклад українською мовою сторінок паспортного документа іноземця або документа, що посвідчує особу без громадянства, з особистими даними, засвідчений в установленому законодавством порядку;
  • паспортний документ керівника юридичної особи, що є приймаючою стороною, та/або уповноваженої ним особи (після пред’явлення повертається) та копію його сторінок з особистими даними;
  • копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;
  • копію розпорядчого документа (наказу, витягу з протоколу, доручення тощо) про призначення працівників, які відповідають за оформлення документів іноземцям та особам без громадянства, засвідчену в установленому законодавством порядку;
  • документ, що підтверджує наявність фінансового забезпечення для покриття витрат, пов’язаних з перебуванням іноземця та особи без громадянства на території України, чи гарантійний лист приймаючої сторони про взяття на себе зобов’язань із сплати всіх витрат, пов’язаних з перебуванням іноземця та особи без громадянства на території України та їх виїздом з України;
  • документ про право власності або свідоцтво про державну реєстрацію права власності юридичної особи на житло, яке надається іноземцеві та особі без громадянства для перебування (після пред’явлення повертається), та його копію, а у разі, коли житло не належить приймаючій стороні, - письмову згоду власника (співвласника) житла чи уповноваженої ним особи;
  • чотири фотокартки іноземця та особи без громадянства розміром 3,5 х 4,5 сантиметра;
  • квитанція про сплату державного мита за продовження строку перебування або документ, який підтверджує наявність пільг щодо сплати.

Вартість та строки:
Вартість послуги – від 4 000 грн.
Строк реєстрації – 1місяць.

У підсумку у Вас на руках залишається:
1. Дозвіл на перебування на території України.

Адреса: 01001, м. Київ, вул. Софіївська, буд. 17, оф. 1.
Тел. (044) 362-50-42 (41);
Факс:  (044) 279-79-07;
Сайт: www.utsgroup.com.ua
Написати: 
yurtransservice@mail.ru 
Дату та час зустрічі потрібно обговорювати заздалегідь.

 
 
Менеджер онлайн
(Пн-Пт 9:00-18:00)
моб. 044-362-50-42
факс. 044-279-79-07
вул. Софiївська 17, оф. 1
Юристи
Наталя Бєлоусова
Начальник відділу реєстрації підприємств
Катерина Крушевська
Юрисконсульт

Пн-Пт 9:00-18:00

Зустрічі з 18:00 - 20:00 та у суботу проводяться за попереднім записом